X
  • Телефон:

  • +389 (0)78 20 20 20

line
  • Скопје,

  • Македонија

line

Нашата Флота

Располагаме со луксузни возила од програмата на Мерцедес, w210, w211, w212, Vito

Повеќе

Професионалност

Нашите возачи се дискретни професионалци со долгогодишно искуство

Повеќе

Насекаде

Превоз низ Европа и превоз до сите градови во Македонија и околните држави

Повеќе

Препораки

Трговски компании, меѓународни дипломатски претставништва и амбасади

Повеќе

За Нас

Успешна приказна напишана со знаење, креативност и големо искуство во превозот на патници


Нашата компанија е македонски бренд кој работи по високите европски стандарди повеќе од деценија на пазарот. Нашиот тим е составен од професионалци кои посветено, сиурно и безбедно ќе се потрудат да исполнат многу повеќе од вашите очекувања. Во своето децениско работење нашата компанија постојано достигнува одлични резултати и има континуиран раст и развој за да денес станеме една од најпрестижните компании во областа на превозот на патници во нашата земја.

Нашата флота на возила е од програмата на Мерцедес бизнис класата и сите возила располагаат со највисоко ниво на опрема и безбедност. Располагаме со екстра луксузни возила кои ќе ги задоволат и најпребирливите вкусови.

Повеќе

  • Телефон

  • +389 (0)78 20 20 20

  • Скопје,

  • Македонија

VIP ПРЕВОЗ сервиси

децениско искуство во превоз на патници

Ние не вршиме само превоз, Ние ги остваруваме Вашите желби

Контакт

Текст

Текст

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Benenatis mauris. Vestibulum ante ipsum primis in industry, logistics, finance, business orci ultrices venenatis mauris.