• Телефон:

  • +389 (0)78 20 20 20

line
  • Скопје,

  • Македонија

line

за нас

Децениско Искуство!
домаза нас

Преглед на Компанијата

Успешна приказна напишана со знаење, креативност и големо искуство во превозот на патници.

Нашата компанија е македонски бренд кој работи по високите европски стандарди повеќе од деценија на пазарот. Нашиот тим е составен од професионалци кои посветено и безкомпромисно ќе се потрудат да исполнат многу повеќе од Вашите очекувања. Во своето децениско работење нашата компанија постојано достигнува врвни резултати и има континуиран раст и развој за да денес станеме една од најпрестижните компании во областа од превозот на патници во нашата земја.

Нашата флота на возила е од програмата на Мерцедес бизнис класа и сите возила располагаат со највисоко ниво на опрема и безбедност. Располагаме со екстра луксузни возила кои ќе ги задоволат и најпребирливите вкусови. Нашите професионални возачи се внимателно одбрани ведри и дискретни, со познавање на повеќе странски јазици, што е еден вид гаранција дека Вашето патување ќе биде релаксирано и сите специфични потреби ќе бидат исполнети. Нашата мисија беше да создадеме бренд кој се води по високите европски стандарди, стремејки се секогаш да ги исполниме и најспецифицните барања на нашите клиенти во областа на превозот.

Довербата и соработката што ја имаме со многубројните домашни компании, странски организации, дипломатски претставништва.......за нас претставува кураж уште понапорно и попосветено да ја работиме својата работа. Ако барате компанија на која да и го доделите превозот на сите ваши важни клиенти или едноставни дестинации ЈАС ГАРАНТИРАМ дека нашиот тим ќе направи се за да Вие и Вашите клиенти добијат многу повеќе од тоа што го очекуваат.

Нашата флота

Мерцедес

W212 Facelift

Мерцедес

W212 AMG

Мерцедес

Sprinter

Мерцедес

Vito

прецизни и навремени

Сигурно и безбедно до Вашата дестинација.

24 часовен сервис

Достапни сме 24/7

  • Телефон

  • +389 (0)78 20 20 20

  • Скопје,

  • Македонија