• Телефон:

  • +389 (0)78 20 20 20

line
  • Скопје,

  • Македонија

line

трансфер

Децениско Искуство!
домааеродромски трансфер

АЕРОДРОМСКИ ТРАНСФЕР

ТРАНСФЕР ОД/ДО СИТЕ АЕРОДРОМИ

Доколку ви треба превоз од/до било кој аеродром, Ние сме совршеното решение за Вас или Вашите клиенти. Ние гарантираме дека секој клиент ќе го добие вниманието и услугата што ја очекува. Доколку се работи за пречек, нашиот возач ќе ве пречека на аеродром со табла на која ќе биде испишано вашето или името на патникот, ќе ви помогне со багажот и уредно ќе го смести во возилото.

Нашите возачи се професионалци со повеќе годишно искуство и зборуваат повеќе јазици, истите ќе ви ги дадат сите потребни информации доколку ви требаат за дестинацијата и настаните каде престојувате. Нашите луксузни возила опремени со највисоко ниво на опрема од програмата на Мерцедес ќе ги задоволат и најпребирливите клиенти. Денес конкуренцијата е голема ама ние сме без конкуренција!

Постојат многу превозници кои ги нудат истите услуги по исти па и повисоки цени, но само со нас ќе добиете услуга по највисоките европски стандарди, за нас секој клиент е посебно важен, затоа имајте стил

ВОЗЕТЕ СЕ СО СТИЛ!

Може да се резервира превоз за поединци и за групи 4+1 и 8+1

возач wi-fi мини-бар клима +389 (0)78 20 20 20 24/7

Превоз на патници

Индивидуален или групен превоз

Повеќе

Возило за свадби

Возило за свадба и други свечености

Повеќе

Возило за деловни потреби

Семинари, состаноци...

Повеќе

VIP ПРЕВОЗ

+389 (0)78 20 20 20 24 часовен сервис

прецизни и навремени

Сигурно и безбедно до Вашата дестинација.

24 часовен сервис

Достапни сме 24/7

  • Телефон

  • +389 (0)78 20 20 20

  • Скопје,

  • Македонија