• Телефон:

  • +389 (0)78 20 20 20

line
  • Скопје,

  • Македонија

line

изнајмување

Децениско Искуство!
домаизнајмување возило

ИЗНАЈМУВАЊЕ ВОЗИЛО

Возило за свадба и други свечености

Изнајмување на возило за свадба и други свечености за вашиот најсреќен ден, дозволете си уживање и перфекција во превозот. Ние ќе се потрудиме да допридонесеме на вашата среќа со нашиот тим на искусни возачи кои се големо искуство на свечености и пригоди.

Нашите луксузни возила наменети за оваа пригода се со највисоко ниво на опрема, се безбедни и истите располагаат со мини бар и wi-fi. За нас Вашиот најсрекен ден е од исто толку големо значење колку и за Вас затоа за време на настанот ќе се потрудиме да ги исполниме сите ваши барања и очекувања и да ви заштедиме време. Нас ни е повеќе од јасно дека тоа е најважниот и најзначајниот ден во Вашиот живот, нашиот културен и елегантно облечен возач ќе ви биде на располагање во текот на целиот ден и ќе ги исполни сите ваши барања. Многубројните изработени свадби и свечености се само доказ за нашето огромно искуство.

Постојат многу превозници кои ги нудат истите услуги по исти па и повисоки цени, но само со нас ќе добиете услуга по највисоките европски стандарди, за нас секој клиент е посебно важен, затоа имајте стил

ВОЗЕТЕ СЕ СО СТИЛ!

возач wi-fi мини-бар клима +389 (0)78 20 20 20 24/7

Превоз на патници

Индивидуален или групен превоз...

Повеќе

Возило за деловни потреби

Семинари, состаноци...

Повеќе

VIP ПРЕВОЗ

+389 (0)78 20 20 20 24 часовен сервис

прецизни и навремени

Сигурно и безбедно до Вашата дестинација.

24 часовен сервис

Достапни сме 24/7

  • Телефон

  • +389 (0)78 20 20 20

  • Скопје,

  • Македонија