• Телефон:

  • +389 (0)78 20 20 20

line
  • Скопје,

  • Македонија

line

деловен

Децениско Искуство!
домаделовен превоз

ВОЗИЛО ЗА ДЕЛОВНИ ПОТРЕБИ

СОСТАНОЦИ, СЕМИНАРИ, ПОСЕТИ...

Кога Ви треба деловен превоз ништо не ја завршува подобро работата подобро од VIP ПРЕВОЗ, специјализирина компанија за комерицјален и деловен транспорт на патници. Дизајнирани да носат од четири до осум патници нашите возила ќе ги исполнат Вашите барања и потреби, удобно, безбедно и со стил.

Безбедноста и сигурноста доаѓаат од богата опрема вградена во Нашите возила кои се од марката Мерцедес, плус специјално дизајниран ергономски седишта со кои се гарантира удобно возење.

Ние стоиме зад квалитетот на нашите услуги, обезбедуваме доверба во вашата инвестиција. Нашиот избор на возачи во секоја компонента за секое возило поминува низ ригорозни тестирање, и нашиот тим од високи професионални возачи е подготвен да најпрофесионално си ја заврши работата. Безбедно, навремено и удобно до целта.

ВОЗЕТЕ СЕ СО СТИЛ!

Може да се резервира превоз за поединци и за групи 4+1 и 8+1

возач wi-fi мини-бар клима +389 (0)78 20 20 20 24/7

Превоз на патници

Индивидуален или групен превоз

Повеќе

Возило за свадби

Возило за свадба и други свечености

Повеќе

Возило за деловни потреби

Семинари, состаноци...

Повеќе

VIP ПРЕВОЗ

+389 (0)78 20 20 20 24 часовен сервис

прецизни и навремени

Сигурно и безбедно до Вашата дестинација.

24 часовен сервис

Достапни сме 24/7

  • Телефон

  • +389 (0)78 20 20 20

  • Скопје,

  • Македонија